Noves dates en el calendari de preinscripció i matrícula escolar per al curs 2012-2013


  • Comparteix:

El curs escolar 2012-2013 començarà al setembre

El curs escolar 2012-2013 començarà al setembre

El Departament d'Ensenyament ha modificat el calendari de preinscripció escolar per al curs 2012-2013. Amb les noves dates, de P3 a 4t d’ESO -segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria- la publicació de l'oferta final es farà del 29 de maig a l'1 de juny, i la publicació de les llistes amb els alumnes admesos, de l'1 al 8 de juny. El període de matrícula per al segon cicle d'educació infantil, educació primària i el primer curs d'educació secundària serà de l'11 al 15 de juny.

A la resta d'ensenyaments -batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i superior de formació professional, programes de qualificació professional inicial, cicles de grau mitjà i superior d'arts plàstiques i disseny- s'han aprovat nous calendaris de preinscripció. El període de presentació de sol·licituds de preinscripció serà del 21 de maig a l'1 de juny per a tots els estudis.

Pel que fa als programes de qualificació professional inicial (PQPI) i els programes de transició al treball (PTT) la presentació de sol·licituds de preinscripció s'ha de fer al Casal de Mira-sol. L'Ajuntament organitzarà sessions informatives sobre aquests programes al Casal de Joves TorreBlanca els dies 17 i 23 de maig a dos quarts de sis de la tarda. Les especialitats que es poden cursar a Sant Cugat són auxiliar en muntatge i manteniment d'equips microinformàtics, auxiliar en vivers i jardins, auxiliar d'oficina i vendes i atenció al públic.

Els canvis de dates en la preinscripció per al proper curs no afecten el procés de preinscripció a les escoles bressol municipals, que tot just ha començat aquesta setmana. D'aquesta manera la presentació de sol·licituds es manté fins divendres de la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.