Piti Español guionitza el nou film d'Eduard Cortés, 'Atraco'


Temes relacionats

Piti Español: 'Perquè un guió sigui bo ha de tenir una història que emocioni' ( 3/mai/11)

Els santcugatencs Emma Vilarasau i Piti Español, nominats als premis Goya (27/gen/06)


  • Comparteix:

Piti Español ha escrit juntament amb el director Eduard Cortés el guió de la pel·lícula 'The Pelayos'

Piti Español ha escrit juntament amb el director Eduard Cortés el guió de la pel·lícula 'The Pelayos'

El guionista santcugatenc Piti Español ha escrit el guió de la nova pel·lícula que el director Eduard Cortés estrenarà aquest estiu, 'Atraco'. Es tracta d'una coproducció argentino-espanyola que es veurà a Catalunya a partir de l'octubre. Español, que té en cartell 'The Pelayos', ha explicat que el més difícil d'aquest treball ha estat les exigències de les productores. Piti Español ho ha explicat en una entrevista al programa 'Protagonistes' de Cugat tv. Mira l'entrevista a Cugat tv

Resident a la Floresta, Piti Español torna a col·laborar amb el realitzador Eduard Cortés a 'Atraco', una coproducció espanyola i argentina que es podrà veure a Catalunya a partir de l'octubre. La pel·lícula compta amb els actors argentins Guillermo Francella i Nicolás Cabré entre el repartiment.

El guionista santcugatenc ha avançat al programa 'Protagonistes' de Cugat tv que en aquest film, tal com passa a 'The Pelayos', ha treballat molt el gènere a tractar amb el director Eduard Cortés.

Piti Español

Cada vegada, amb l'Eduard Cortés fem pel·lícules més 'pel·lículeres'. Cada gènere té una estructura que és obligada i ho hem aplicat a 'The Pelayos' i a 'Atraco'.


Actualment, Español té en cartell 'The Pelayos', un film al qual va dedicar prop de sis anys. La pel·lícula està protagonitzada pels catalans Lluís Homar i Daniel Brühl.

D'altra banda, el guionista ha reconegut que la crisi ha fet aturar molts projectes i rodatges i, per aquest motiu, com a professor de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), recomana a tots aquells que vulguin dedicar-se a aquesta professió que treballin de valent i 's'encarreguin ells mateixos els projectes'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.