El servei de neteja viària comença a partir d'avui a les vuit del matí


Temes relacionats

L'Ajuntament dóna a conèixer els nous vehicles de neteja i recollida de brossa (10/mar/12)

Valoriza inicia la seva tasca de neteja viària i recollida d'escombraries a la ciutat (18/mar/11)

Compromís amb la neteja viària i la recollida d'escombraries en diferents sectors i districtes (21/feb/11)


  • Comparteix:

La neteja de la ciutat començarà a les vuit del matí / Font: Interempresas.net

La neteja de la ciutat començarà a les vuit del matí / Font: Interempresas.net

El servei de neteja viària mecanitzada de la ciutat comença aquest dilluns la seva activitat a partir de les vuit del matí en compliment del concurs de neteja adjudicat l'any passat. L'equip de govern assegura que el canvi beneficia la ciutadania, mentre que els treballadors de l'empresa Valoriza, concessionària del servei, adverteixen en una nota informativa que el nou horari pot provocar problemes de convivència entre els ciutadans i els empleats de la neteja viària, i demana als santcugatencs paciència i comprensió.

Els treballadors també adverteixen que amb el nou horari no milloraran la rapidesa i eficiència del servei. Així ho ha explicat el president del comitè d'empresa, Lorenzo Marín, representant del sindicat UGT i d'una seixantena de treballadors, en declaracions a Cugat.cat.

Lorenzo Marín

L'únic que intentem és conviure amb els ciutadans i no volem molestar. A les portes de les escoles ara es complicarà.


En paral·lel, els empleats demanen coherència en l'aplicació d'aquest canvi d'horari i que també s'instauri en altres col·lectius que presten serveis municipals, com el de la recollida d'escombraries.

Sobre aquest aspecte, la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha explicat que el canvi d'horari en el servei de recollida d'escombraries no és viable perquè cobreix més territori. Són declaracions a Cugat.cat.

Cristina Paraira

Ens sembla que el canvi d'horari beneficia els ciutadans de Sant Cugat, però en el cas de la recollida de contenidors no és viable.



Paraira considera que el principal problema és la manca de voluntat dels treballadors de canviar el seu horari. En aquest sentit, Marín ha criticat els seguits canvis d'horaris que han patit els treballadors des que Valoriza va agafar el relleu a TMA Grup Sánchez a mitjans de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.