Els veïns de Sant Joan de Mira-sol reclamen solucions als problemes de mobilitat per anar al tercer CAP


Temes relacionats

La uaSC reitera les crítiques per la manca de previsió a l'hora d'obrir el CAP de Can Mates ( 8/mai/12)

L'Associació de Veïns de Mira-sol reclama millores per accedir al CAP Turó de Can Mates en transport públic ( 3/abr/12)


  • Comparteix:

Els veïns denuncien problemes de mobilitat per arribar al tercer CAP

Els veïns denuncien problemes de mobilitat per arribar al tercer CAP

L'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol ha tornat a denunciar aquest dijous el greuge que pateixen els veïns per desplaçar-se fins al CAP Turó de Can Mates. Representants dels veïns i dels partits de l'oposició han fet amb autobús el recorregut per anar des del districte al centre mèdic de referència en un temps de dues hores entre l'anada i la tornada, amb transbordament inclòs, una durada que consideren excessiva. El col·lectiu mirasolenc confia que en el consell de barri de dimecres vinent l'Ajuntament els faciliti una solució aquesta problemàtica.

El president de l'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol, Josep Maria Àngel, ha explicat que fins ara els habitants de la zona en tenien prou amb la L1 d'autobusos urbans que els portava en 20 minuts fins el CAP Valldoreix, anterior centre mèdic de referència per als mirasolencs. Ara, destaca Àngel, necessiten agafar la L1 fins a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Sant Cugat i allà agafar la L2 fins el CAP Turó de Can Mates.

En total, diu Àngel, els suposa uns 50 minuts d'anar i una mica més d'una hora per tornar, cosa totalment inacceptable per als veïns, ja que juntament amb la visita mèdica els suposa unes tres hores anar al metge. Són declaracions a Cugat.cat.

Josep Maria Àngel

El que nosaltres volem és anar des de Mira-sol directe fins el CAP Can Mates. No podem acceptar l'hora que necessitem ara.



El president veïnal ha explicat que al trajecte amb els polítics només hi ha faltat algun representant de CiU, formació que integra l'equip de govern. No obstant això, Àngel ha destacat que l'àrea de Mobilitat els ha promés una proposta al Consell de Barri de dimecres vinent per solucionar aquesta problemàtica.

Els representants veïnals, juntament amb els representants polítics de l'oposició, s'han entrevistat amb el director del CAP, Josep Maria Mercader, que s'ha mostrat comprensiu amb aquesta problemàtica i ha emplaçat tothom a seguir treballant per solucionar-ho.

Al recorregut organitzat per l'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol, també hi han participat la uaSC i ERC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.