Aturat el servei a FGC fins a dos quarts de set del matí


Temes relacionats

Aturades i circulació fora d'horari a FGC a causa de les accions dels piquets (10/mai/12)

Reiniciats els serveis mínims a FGC després de l'acció dels piquets a Sarrià (10/mai/12)

Els FGC tornaran a circular a les quatre de la tarda (10/mai/12)


  • Comparteix:

La porta de FGC a Sant Cugat s'ha tancat a les vuit del vespre d'aquest dijous

La porta de FGC a Sant Cugat s'ha tancat a les vuit del vespre d'aquest dijous

Els trens de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) no tornen a circular fins els serveis mínims d'aquest divendres, entre dos quarts de set i les deu del matí i de quatre de la tarda a vuit del vespre, amb el 50% del servei. Fora d'aquest horari, les estacions i serveis de Ferrocarrils romandran tancats a causa de la vaga convocada pels treballadors de l'empresa. Aquest dijous, els piquets han interromput el pas dels trens dels serveis mínims provocant incidències entre les estacions de les Planes i la Floresta, al matí, i a la parada de Sarrià, a la tarda.

FGC ha informat que els serveis mínims han funcionat correctament des de l'inici, a dos quarts de set del matí, fins a les set quan un grup de piquets han cremat pneumàtics al tram entre les estacions de les Planes i la Floresta. A la mateixa hora, una concentració de piquets a l'estació de plaça Catalunya ha interromput el serveis mínims decretats per la Generalitat.

Ja a la tarda, els piquets han tornat a actuar a l'estació de Sarrià a quarts de quatre de la tarda, quan es restablia el pas de trens amb el segon torn de serveis mínims. Durant l'horari de serveis mínims s'han produït grans acumulacions d'usuaris a les andanes fet que ha provocat que els membres de seguretat de FGC impedissin l'entrada als usuaris que arribaven a l'estació.

El president de FGC, Enric Ticó, ha fet una crida a la responsabilitat dels sindicats, demanant-los que 'no canviïn les regles del joc a meitat de la partida'. Ticó també ha anunciat que es retornarà l'import dels bitllets als usuaris afectats.

FGC ha explicat a Cugat.cat que no s'ha produït cap incidència important a les estacions santcugatenques de Ferrocarrils. L'aturada és una protesta en rebuig de la nova retallada del 3% al salari dels treballadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.