Treballadors de Valoriza alerten que el canvi d'horari de la neteja viària comportarà problemes

Valoriza és la nova empresa de netejà viària

Societat

Publicat el 11/mai/12 per Mar Castro

Els treballadors de la companyia Valoriza consideren que el canvi d'horari que el servei de neteja viària de la ciutat patirà a partir de dilluns provocarà molèsties als ciutadans. Segons el president del comitè d'empresa, Lorenzo Marín, començar a netejar els carrers a partir de les vuit del matí, com s'ha marcat des de l'Ajuntament, comportarà un conflicte amb la circulació viària i sobretot amb les hores d'entrada a les escoles.

Representants dels treballadors de Valoriza han fet circular per la ciutat una nota informativa on s'explica aquest nou canvi horari a partir de dilluns i el que comportarà per al conjunt de la ciutadania, segons els empleats.

El president del comitè d'empresa, Lorenzo Marín, representant del sindicat UGT i d'una seixantena de treballadors de Valoriza, ha explicat a Cugat.cat els problemes que es derivaran d'aquest canvi horari.

Lorenzo Marín

L'únic que intentem és conviure amb els ciutadans i no volem molestar. A les portes de les escoles ara es complicarà.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Marín ha criticat també els seguits canvis d'horaris que han patit els treballadors des que Valoriza va agafar el relleu a TMA Grup Sánchez a mitjans de l'any passat.