El servei a FGC es restableix aquest dissabte després de la vaga

El servei es restablirà aquest dissabte

Societat

Publicat el 11/mai/12 per Sílvia González

El pas de trens de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) es restableix aquest dissabte, després de dos dies de vaga. A diferència de dijous, els serveis mínims de divendres s'han desenvolupat sense problemes. Ferrocarrils donarà un bitllet senzill a tots els usuaris afectats per aquesta vaga convocada com a rebuig per la nova retallada del 3% al salari dels treballadors. Les noves convocatòries d'aturades seran el 24, 25 i 26 de maig, i el 12, 13 i 14 de juny.

FGC ha informat que els serveis mínims han funcionat correctament al llarg de tot divendres, a diferència de dijous en què els piquets van fer accions matí i tarda. La tranquil·litat d'aquest divendres durant els torns de serveis mínims ha arribat després que el president de FGC, Enric Ticó, lamentés dijous que els sindicats 'havien trencat les normes del joc a meitat de la partida'.

Ferrocarrils ha anunciat que retornarà els diners als usuaris afectats per la vaga convocada pel comitè d'empresa per la nova tisorada del 3% al salari dels empleats. Les noves convocatòries d'aturades seran el 24, 25 i 26 de maig, i el 12, 13 i 14 de juny.

Cada dia de vaga costa a la companyia 250.000 euros.