Sant Cugat dóna a conéixer les iniciatives d'estalvi d'aigua a Vitòria dins una trobada d'economia verda


Temes relacionats

Sant Cugat s'adhereix a la Declaració de Vic de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat (16/abr/12)


  • Comparteix:

La trobada s'ha celebrat a Vitòria. /Font: Locapress

La trobada s'ha celebrat a Vitòria. /Font: Locapress

Sant Cugat ha explicat les seves polítiques d'estalvi d'aigua al fòrum 'Ciutats per a una economia verda' que s'ha celebrat aquesta setmana a Vitòria. A la trobada han participat representants de ciutats que s'han distingit per dur a terme polítiques a favor del medi ambient per contribuir des del món local a la cimera de Rio+20. Representants de ciutats com Frankfurt, Ciutat del Cap i Rio de Janeiro també han estat presents a la trobada.

En la trobada, organitzada per la Fundació Conama, el regidor de Medi Ambient i Polítiques Ambientals, Joan Puigdomènech, ha donat a conèixer les iniciatives d'utilització d'aigües pluvials per regar parcs i jardins particulars així com la racionalització de l'ús de l'aigua de boca. Puigdomènech ha destacat que Sant Cugat és una de les ciutats que poden aportar experiència i iniciativa en la preparació de la cimera Rio+20, un fet que 'queda demostrat en la inclusió del municipi a la trobada que s'ha celebrat al País Basc'.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.