La Floresta reconeix la figura d'Iñaki Reixach heretant el seu esperit de barri


Temes relacionats

Els partits polítics amb representació al consistori lamenten la desaparició d'Iñaki Reixach ( 4/gen/12)

Mor Iñaki Reixach, president de l'Associació de Veïns i Propietaris de la Floresta ( 2/gen/12)


  • Comparteix:

Els florestans han recordat aquest dissabte la constància en la millora del districte del seu veí Iñaki Reixach, desaparegut el gener passat. La seu de l'Associació de Veïns i Propietaris de la Floresta ha acollit un acte d'homenatge a la seva figura. En un ambient festiu, amics i familiars han volgut perpetuar el seu activisme amb una placa que presideix el pati de l'espai. Els veïns han destacat especialment el lideratge i l'honestedat de Reixach al capdavant de l'Associació de Veïns del barri.

Els florestans, conscients del compromís veïnal d'Iñaki Reixach, han dedicat un espai de la seu de l'Associació de Veïns a la seva memòria. Precisament, el pati exterior de la seu va ser l'escenari d'un gran nombre d'activitats que van aplegar l'esperit de germanor que tant va voler potenciar el líder veïnal.

Aquest caràcter reivindicatiu i d'estima pel districte és el que, segons el president de l'Associació de Veïns i Propietaris de la Floresta, Josep Carner, ha de marcar les accions de l'entitat.

Josep Carner

L'Associació és una cosa de tots. Hem de participar per construir la Floresta que volem deixar als nostres fills i néts.




L'alcaldessa, Mercè Conesa, també present a l'acte, ha destacat la tasca de Reixach en la construcció del districte.

Mercè Conesa

Ha defensat els interessos del barri d'una manera molt ferma i ha deixat un gran record.




Iñaki Reixach, desaparegut el gener passat als 64 anys, va aconseguir la legalització el 2008 d'un conjunt de cases fora d'ordenació de la Floresta. Reixach va ser també una figura molt activa en les iniciatives veïnals i de millora del barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.