El CMSC es planteja canviar el recorregut de la Marxa


Temes relacionats

Nacho Giménez i Isaac Oliver, guanyadors de la Marxa Infantil (27/abr/12)

La Marxa més participativa queda inacabada (15/abr/12)


  • Comparteix:

La parella guanyadora amb l'alcaldessa

La parella guanyadora amb l'alcaldessa

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) està estudiant la possibilitat d'escurçar el recorregut de la Marxa de Regularitat i cloure'l amb un dinar ja al centre de la ciutat. Aquesta mesura evita haver d'evacuar els participants en cas de pluja, com ha passat aquesta última edició. El CMSC ha entregat aquest dissabte els premis de la 54a Marxa Infantil i Juvenil de Regularitat amb la parella formada per Nacho Giménez i Isaac Oliver com a guanyadora de l'edició més multitudinària de la seva història.
Reviu la Marxa a Cugat tv

Nacho Giménez i Isaac Oliver, estudiants de primer de primària a l'escola Pi d'en Xandri han rebut aquest dissabte la copa que els proclama guanyadors de l'edició més multitudinària de la història de la Marxa de Regularitat.

La parella guanyadora ha explicat així a Cugat.cat com van aconseguir ser la més regular de la competició.

Parella guanyadora

Ho vaig fer normal, només caminant. / Esforçant-me.


De fet, aquesta última edició de la Marxa va quedar inacabada per la pluja, deslluint el rècord de participació aconseguit amb 1.350 parelles. Per això, l'organització estudia fer canvis en el recorregut i introduir novetats de cara a l'any vinent amb l'objectiu, sobretot, d'esquivar les complicacions meteorològiques. Ho ha explicat el coordinador de la Marxa, Silvano Bendinelli.

Silvano Bendinelli

Enlloc de fer un dinar a mig camí que en cas de pluja s'ha d'evacuar 10.000 persones, es pot acabar a Sant Cugat. S'ha de discutir encara.




De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha reiterat el suport de l'Ajuntament a la iniciativa i s'ha mostrat partidària de replantejar alguns aspectes de la competició.

Mercè Conesa

Potser hem de replantejar alguns aspectes com el nombre de participants. Hem de ser molt respectuosos amb el CMSC perquè han aconseguit que sigui un èxit.



Durant l'acte de lliurament dels premis de la 54a Marxa de Regularitat també s'ha fet entrega d'un xec per valor de 1.500 euros a l'organització Save the Children. Aquesta aportació per part del CMSC és fruit de la recaptació durant la darrera Marxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.