L'escola de negocis Esade, la 5a millor del món en formació d'executius


Temes relacionats

Esade és la setena escola de negocis al rànquing anual del 'Financial Times' ( 7/des/11)

Esade, vuitena escola de negocis del món, segons el 'Financial Times' ( 7/des/10)


  • Comparteix:

Entrada del centre santcugatenc d'Esade

Entrada del centre santcugatenc d'Esade

Esade, amb seu a Sant Cugat, ha quedat 5a del món en el rànquing de programes de formació per a executius que publica anualment el diari econòmic 'Financial Times'. És la primera vegada que l'escola de negocis entra en el 'Top 5' de la llista, després d'haver escalat dues posicions en dos anys.

Un total de 6.300 estudiants i 942 clients han respost l'enquesta anual del 'Financial Times' per puntuar a partir de diversos criteris les escoles de negoci de tot el món. En la categoria de formació per a executius, Esade queda 4a en programes fets a mida per a empreses, i 12a en els cursos oberts a tothom, fet que li atorga la 5a posició en el rànquing combinat. El centre, a més, és el més valorat del món pel que fa al seguiment dels seus alumnes una vegada han acabat el programa.

D'aquesta manera, Esade ha conseguit passar de la vuitena a la cinquena posició en dos anys, i es manté com el segon centre més ben valorat de l'Estat espanyol després de l'IESE Business School.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.