Sant Cugat reivindica un any més el comerç just i la banca ètica


Temes relacionats

La Festa del Comerç Just i la Banca Ètica reflexionarà sobre l'origen de la roba (24/mai/08)


  • Comparteix:

Cartell de l'activitat / Font: Intermon-Oxfam

Cartell de l'activitat / Font: Intermon-Oxfam

La plaça dels Quatre Cantons acull aquest dissabte a les deu del matí la 'Festa del comerç just i la banca ètica', organitzada per la secció local d'Intermon-Oxfam i l'ONG Setem, entre d'altres associacions. Es tracta d'una iniciativa que va començar fa 13 anys a Sant Cugat i que actualment ja se celebra a 35 municipis.

Un any més, l'acte de reivindicació del comerç just s'ha ampliat per incloure el suport a la banca ètica, un tipus d'iniciativa que va en augment en els darrers anys. El coordinador local d'Intermon-Oxfam, Antoni Marimon, ha explicat durant una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) quins són els objectius d'aquestes entitats ètiques.

Antoni Marimon

A més de guanyar diners, els destina a inversions en les quals els bancs convencionals no aposten.




Marimon ha remarcat que els clients de la banca ètica poden saber quin tipus d'inversions es fan amb els seus diners, i ha fet una crida als ciutadans perquè hi apostin. A partir de les dues del migdia, infants i adults podran participar en diverses activitats per conèixer les virtuts d'aquestes entitats, així com de les iniciatives de comerç just que tenen lloc arreu del món.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.