La Carpa Sant Cugat acull un sopar solidari per ajudar als nens del Sahel


  • Comparteix:

Cartell del sopar solidari

Cartell del sopar solidari

Arriba el quart sopar solidari a favor de l'associació Acción contra el Hambre a la carpa Sant Cugat. L'últim divendres de juny, coincidint amb la Festa Major, se celebrarà l'acte per ajudar a minvar la crisi alimentària del Sahel, a l'Àfrica.

El sopar, que ja s'ha celebrat en quatre ocasions, pretén conscienciar sobre la desnutrició que viu la regió africana del Sahel, així com recaptar fons per ajudar a l'associació Acción contra el Hambre, que actualment treballa en aquesta zona.

L'organitzadora de l'esdeveniment, Eugenia Ruiz, ha explicat a Cugat.cat la importància de l'ajuda humanitària.

Eugenia Ruiz

Es preveu que gairebé un milió de nens mori per desnutrició al Sahel.


El sopar començarà amb un muntatge on s'explicarà, mitjançant imatges i vídeos, la situació del Sahel. També es comptarà amb una breu xerrada d'un col·laborador de l'associació Acción contra el Hambre i amb l'actuació desinteressada del grup amb components santcugatencs Urban Lights. El sopar acabarà amb un sorteig solidari amb regals oferts per diferents patrocinadors com la família Tous o la companyia Nespresso.

Eugenia Ruiz

Amb 40 euros podem donar kits nutricionals a un nen durant un mes.



El sopar, que estarà presentat pel periodista radiofònic Valeriano Campillos, té un preu de 40 euros. Tots els diners que es recullin seran íntegrament dedicats al problema de la desnutrició al Sahel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.