Sant Cugat acosta els Plans de Transició al Treball


  • Comparteix:

La preinscripció comença dilluns vinent

La preinscripció comença dilluns vinent

El Casal de Joves TorreBlanca acollirà dues sessions informatives per acostar els Plans de Transició al Treball. Es tracta de formació professional per a joves de 16 a 21 anys que no han obtingut el títol de graduat en secundària. Les sessions tindran lloc aquest dijous i el següent dimecres a dos quarts de sis de la tarda.

El Pla de Transició al Treball és un programa de qualificació professional inicial (PQPI) per aquells joves que volen a curt termini treballar o cursar un cicle formatiu de grau mitjà, però que no tenen el graduat en secundària.

Els cursos estan organitzats pel departament d'Educació de la Generalitat i l'Ajuntament, amb el suport del Fons Social Europeu (FSE). Les especialitats per al curs 2012-2013 són d'auxiliar en muntatge i manteniment d'equips, microinformàtics, auxiliar en vivers i jardins, i auxiliar d'oficina, vendes i atenció al públic.

El període de preinscripcions s'obre dilluns vinent i s'allargarà fins el primer divendres de juny. La matriculació serà del primer dilluns de setembre al segon dijous del mes, al Casal Cultural de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.