Un nou autobús connectarà Mira-sol, el tercer CAP i l'institut Leonardo


Temes relacionats

1.600 persones demanen un canvi de CAP o facultatiu després de l'estrena del Turó de Can Mates (15/mai/12)

Els veïns de Sant Joan de Mira-sol reclamen solucions als problemes de mobilitat per anar al tercer CAP (10/mai/12)

La uaSC reitera les crítiques per la manca de previsió a l'hora d'obrir el CAP de Can Mates ( 8/mai/12)

L'Associació de Veïns de Mira-sol reclama millores per accedir al CAP Turó de Can Mates en transport públic ( 3/abr/12)

L'Ajuntament es planteja ampliar horaris dels busos per millorar la mobilitat en eixos escolars i comercials (20/mar/12)


  • Comparteix:

La nova línia dóna resposta a les necessitats de mobilitat del districte amb alguns equipaments

La nova línia dóna resposta a les necessitats de mobilitat del districte amb alguns equipaments

Mira-sol comptarà a partir del setembre amb una nova línia d'autobús urbà. La L11 garantirà la mobilitat del districte amb l'institut Leonardo Da Vinci i el Centre d'Atenció Primària (CAP) Turó de Can Mates. La nova ruta tindrà una freqüència de pas de mitja hora i connectarà amb les línies internes de Valldoreix.

Amb la nova línia d'autobús, els veïns de Mira-sol guanyen, d'una banda, més freqüència de pas perquè el districte comptarà amb dues línies, i de l'altra, connexió directe amb diversos equipaments. De fet, la L11 escurça de 45 a 15 minuts la mobilitat del districte amb el CAP Turó de Can Mates. A més, està previst connectar la línia amb algun punt de Valldoreix per permetre el transbordament amb les línies internes del territori.

L'anunci arriba després que col·lectius veïnals i partits de l'oposició lamentessin l'actual llarga durada del trajecte en bus entre Mira-sol i el CAP Turó de Can Mates, que dóna servei a aquest territori. A més, la nova línia d'autobús, que no suposa un cost addicional per a l'Ajuntament, també dóna compliment a una moció aprovada pel ple per millorar la mobilitat de l'institut Leonardo Da Vinci.

El tinent d'alcalde de Mobilitat, Jordi Puigneró, ha avançat el recorregut d'aquesta nova línia.

Jordi Puigneró

Passarà pel pont de Pompeu Fabra fins el Leonardo da Vinci, passant per l'Eroski i fins el Turó de Can Mates.


La mobilitat de Mira-sol ha estat una de les causes de les sol·licituds de canvi en la reordenació del mapa assistencial de la ciutat amb l'entrada en funcionament del CAP Turó de Can Mates. Puigneró ha explicat aquest dilluns que de les 1.600 instàncies rebudes, 238 fan referència a aspectes relacionats amb la mobilitat.

D'altra banda, Puigneró ha descartat construir un aparcament a la zona del CAP Turó de Can Mates, ja que el barri encara està poc habitat i no registra problemes per estacionar els vehicles en els carrers propers a l'equipament.



  • Comparteix:

COMENTARIS

És un èxit de la pressió veïnal i de la bona feina de l'AAVV de Sant Joan de Mira-sol. Ara només cal que el recorregut sigui "intel · ligent" per enllaçar els punts importants i convertir-ho en un autobús de barri. Finalment cal recordar que falta una marquesina a la parada de l'autobus amb capacitat i adaptada per la gent gran i aplanar el terreny per no tenir problemes d'aparcament.

Jaume Massanés i Papell. Enviat el 15/mai/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.