'Petits! Grans! Llibres' canvia d'ubicació i aterra al Claustre del Monestir


Temes relacionats

L'Institut de la Infància proposa fer xarxa de col·laboració amb empreses i associacions ( 7/mar/12)

Pastisseria Dolç, Elisenda Roca, Editorial Baula i la Formació Continuada de la URL, premis Infans ( 7/mar/12)


  • Comparteix:

El festival ja no es farà dins la Casa de Cultura

El festival ja no es farà dins la Casa de Cultura

La 3a edició del festival cultural 'Petits! Grans! Llibres!', que tindrà lloc la primera setmana de juny, abandona l'espai de la Casa de Cultura per celebrar-se als jardins de l'equipament i al Claustre del Monestir. Sota el lema '1.001 maneres d'explicar contes', la proposta de l'Institut de la Infància pretén acostar els llibres als infants i donar eines als adults per treballar amb els més menuts. El festival amplia també el ventall d'activitats que inclourà jornades per a professionals de l'educació, tallers de formació i activitats familiars.

Enguany la fira infantil 'Petits! Grans! Llibres!' torna al seu hàbitat natural, els parcs, per recuperar la idea inicial del projecte d'acostar els llibres als infants. Per aquest motiu, la cita, que fins ara se celebrava a la Casa de Cultura, es trasllada enguany al Claustre del Monestir i manté la seva activitat als jardins de la Casa de Cultura.

Durant quatre dies Sant Cugat es transformarà en la capital de la infància amb la programació de jornades per a professionals de la matèria d'arreu del país i tallers de formació per a educadors. Es preveu que el festival aculli més d'una quarantena d'empreses relacionades amb el món de la infància.

Mantenint les màximes d'innovació i creació, la 3a edició del festival té per objectiu acostar els llibres als més menuts tot reforçant els vincles entre adults i infants. En dóna més detalls la directora de l'Institut de la Infància, Verónica Bronstein.

Verónica Bronstein

No volem fer una eina de foment a la lectura, sinó utilitzar el llibre com una eina de vinculació.




A través d'un acord de col·laboració signat aquest dijous, el consistori col·labora amb l'activitat amb una dotació de 6.000 euros, la cessió dels espais i ajuda en matèria de difusió. A més, l'activitat porta el segell 'Uaala!' que atorga l'Ajuntament a les propostes infantils de qualitat que es donen cita a la ciutat.

L'acord exemplifica la voluntat del consistori de diversificar l'oferta infantil a Sant Cugat i la necessitat de col·laborar amb diverses entitats per donar suport a les famílies. Ho explica l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Realment el festival és una manera diferent de relacionar-te amb els infants, fora de les regles de l'espai domèstic.





La 3a edició del festival cultural de la infància tindrà lloc del primer dimecres al primer diumenge de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.