Comença el període d'inscripcions de l'Escola Oficial d'Idiomes


  • Comparteix:

Web de l'EOI

Web de l'EOI

Les preinscripcions per al primer quadrimestre de l'Escola Oficial d'Idiomes Sant Cugat (EOI), a través de Eoidigital.com, comencen aquest divendres i acabaran el proper dimarts, dia destinat a les preinscripcions presencials. Les taxes es veuran incrementades de cara al proper curs a causa de l'increment de preus que ha dut a terme el govern.

L'EOI de Sant Cugat, igual que la resta de centres del país, viu un augment de preus de cara al curs vinent. Els alumnes que optin per la matrícula oficial passen de pagar 155 a 176,95 euros, mentre que les matrícules lliures deixaran de costar 57 euros per pujar fins els 65,75 euros.

Les taxes per al nou curs de l'escola pujaran 22 euros en el cas de les matrícules oficials i vuit euros en les matrícules lliures. Aquest augment forma part de l'increment de preus que ha dut a terme el govern amb totes les taxes que gestiona la conselleria d'Ensenyament, segons marca la Llei de pressupostos. En el cas de l'escola oficial de Sant Cugat, la direcció del centre ha afirmat a Cugat.cat que la pujada de preus no afectarà el nombre d'inscripcions.

D'altra banda, per a les famílies nombroses de categoria general i monoparentals, els preus són de 88,5 euros per a les matrícules oficials i de 32,9 per a les lliures. Les famílies nombroses de categories especials tenen la matrícula gratuïta tant per a les persones que vulguin assistir a classe com les que es presentin directament a les proves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.