200 alumnes mediadors del Vallès Occidental i Osona es troben a Sant Cugat


  • Comparteix:

Foto de família de la trobada / Font: Localpress

Foto de família de la trobada / Font: Localpress

200 alumnes mediadors del Vallès Occidental i Osona, d'un total de sis instituts públics, han participat en una trobada que s'ha fet aquest dimecres al Conservatori de Música de la ciutat. L'objectiu d'aquesta iniciativa és conviure amb altres companys per exposar i compartir experiències per aprendre els uns dels altres. La trobada ha estat organitzada pel Seminari de Mediació Escolar Vallès Sud i el Centre de Recursos Pedagògics Vallès Occidental 4 en col·laboració amb l'Ajuntament.

La mediació escolar té per objectiu resoldre conflictes que existeixen als centres educatius a través de la implicació de diversos alumnes mediadors. Quan es parla de mediació escolar, la varietat de conflictes és molt àmplia i, en tots els casos, es parteix d'uns conflictes que, moltes vegades, no només afecten els individus sinó la convivència de tota la comunitat. La mediació és una via de reconciliació que, moltes vegades, enforteix i millora les relacions que s'havien trencat.

Durant la jornada a la nostra ciutat, s'han dut a terme 13 tallers participatius, que han tractat diversos aspectes, com la relaxació, la cooperació i la igualtat. Els instituts també han projectat vídeos per donar a conèixer el seu centre. Al final de la trobada, s'ha fet un lliurament de diplomes i els alumnes han escrit els seus missatges en un mural de color blau.

Els quatre instituts públics de la nostra ciutat s'han sumat a la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.