La ciutat i Cugat.cat s'impliquen en la Marató per la pobresa de TV3


  • Comparteix:

Cartell de la Marató / Font: Nutrimsalut.com

Cartell de la Marató / Font: Nutrimsalut.com

Sant Cugat se suma a la Marató per la pobresa de TV3 i ho fa amb la col·laboració de les entitats de la ciutat. L'àrea de Serveis a la Ciutadania posa a l'abast d'associacions i veïns dues eines per participar a la iniciativa: un audiovisual produït per Cugat.cat i un joc gràfic que es complementen i conviden a la reflexió sobre una situació de pobresa que cada vegada pateixen més famílies. La Marató tindrà lloc diumenge de la setmana vinent.

La Fundació de la Marató de TV3 ha posat en marxa una iniciativa que pretén recollir recursos econòmics que es destinaran a entitats que treballen al tercer sector social. L'Ajuntament es fa seu el lema de la cita, 'Que ningú es quedi fora de joc', i proposa dues eines per promoure la sensibilització sobre la pobresa i animar els santcugatencs a fer aportacions a la Marató.

D'una banda, s'ha editat un fulletó que conté un joc visual que planteja diverses situacions per promoure la reflexió entre la població. La tècnica de Serveis a la Ciutadania Anna Sebastián explica la intenció d'aquesta proposta. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat (91.5FM).

Anna Sebastián

Aquests fulletons contenen missatges que s'han d'entendre a través d'un filtre. La intenció és aportar noves maneres de pensar.




El muntatge de tres minuts que ha fet Cugat.cat mostra tres relats que volen posar de relleu l'altra cara de la pobresa, és a dir, experiències solidàries i de cooperació que tenen lloc a la ciutat per ajudar a sortir d'una situació de precarietat. El sotsdirector de Cugat.cat, Joan Miquel Fernández, ho ha explicat d'aquesta manera al programa matinal de la ràdio de Sant Cugat.

Joan Miquel Fernández

Volem mostrar una altra cara d'aquesta situació. Expliquem que gent de la ciutat fa coses pels altres.



La campanya s'engegarà dijous de la setmana vinent i els equipaments municipals ja disposaran dels fulletons i l'audiovisual. El vídeo també es podrà veure a la xarxa a través de Cugat.cat, la web de l'Ajuntament, el canal YouTube de la ciutat i durant la setmana vinent totes les projeccions dels cinemes Cinesa emetran aquest audiovisual abans de cada sessió. Tot aquest material també es posarà a disposició de les entitats de la ciutat que estiguin interessades a fer difusió de la Marató.

D'altra banda, l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola Thau també participarà en aquesta convocatòria organitzant una cursa entre els seus alumnes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.