Una mostra-instal·lació i un llibre s'endinsen en l'univers del Taller Triangle


Temes relacionats

Una mostra sobre el temps recull la feina dels alumnes del Taller Triangle (19/mai/11)

La 25 mostra del Taller Triangle il·lustra de nou les parets de la Casa de Cultura (28/mai/10)


  • Comparteix:

La 27a edició de la Mostra del Taller Triangle s'ha inaugurat aquest dijous reivindicant les arts plàstiques com un valor per fer créixer els nens i nenes de Sant Cugat. La inauguració, que ha reunit més de 100 persones a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura, ha coincidit amb la presentació del llibre 'Taller Triangle 25+2' que recull la feina feta per l'entitat al llarg dels seus 27 anys d'història. Els caminants de 'cartró' que el Taller Triangle va mostrar a la Biblioteca Central han inspirat la mostra de la Casa de Cultura.

El Taller Triangle ha donat aquest any un pas més a l'hora de crear la seva tradicional exposició a la Casa de Cultura. La mostra-instal·lació té uns 'caminants' de cartró que són el fil conductor d'un treball en què nens i nenes de cinc a 14 anys han demostrat les seves habilitats amb les arts plàstiques.

Creacions amb tot tipus de material formen aquesta exposició en què el color i l'expressivitat tenen protagonisme propi. Les finestres 'humanes' han permès els nens mostrar la seva mirada al món i la resta de propostes han marcat el tarannà dels menuts i joves en el moment de la creació.

Una de les coordinadores del Taller Triangle, Georgina Vila, ha explicat a Cugat.cat que 'els caminants' d'enguany permeten la quitxalla expressar d'una forma clara la seva identitat. Una voluntat que, segons Vila, s'ha reforçat amb la creació del llibre 'Taller Triangle 25+7'.

Georgina Vila

Per primera vegada publiquem un llibre i pensem que era una cosa que s'havia de fer.


Les propostes de vídeo, les sèries fotogràfiques i les instal·lacions arriscades han conduït els visitants pel món del Taller Triangle. Educadors, alumnes i exalumnes no han faltat a la cita inaugural en una descoberta que ha posat en valor les dots artístiques dels menuts. Els més emocionats han estat, com cada any, els pares i les mares.


José Antonio i María José

Ens han transmès les seves emocions amb paraules. / Cada any el Triangle se supera amb cada exposició.




L'acte inaugural ha comptat amb l'assistència de més d'un centenar de persones, entre elles el regidor de Cultura, Xavier Escura. La 27a edició de la mostra del Taller Triangle es podrà visitar fins el segon diumenge de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.