Els nens del Capio HGC reben la visita sorpresa de les Macedònia


Temes relacionats

Les Macedònia tanquen la seva etapa actual al Teatre-Auditori (20/mai/12)


  • Comparteix:

Les noies de Macedònia han visitat diverses habitacions / Font: Localpress

Les noies de Macedònia han visitat diverses habitacions / Font: Localpress

Les noies del grup Macedònia han visitat aquest dijous els nens i nenes ingressats a la planta de pediatria del Capio Hospital General de Catalunya (HGC). Durant la visita, les cinc integrants de la formació han conegut de primera mà la realitat dels nens ingressats i els han obsequiat amb petites actuacions dels seus temes més coneguts i fotografies signades. Diumenge les actuals components de Macedònia faran el seu últim concert al Teatre-Auditori abans de donar un nou relleu generacional al grup. En l'actuació de Sant Cugat es donaran a conèixer les cinc noves cares de la formació.

El Capio Hospital General de Catalunya (HGC) ha fet aquest dijous d'escenari de la penúltima actuació de les noies de Macedònia abans de donar pas a les noves integrants que formaran el grup. L'últim concert amb les actuals components tindrà lloc aquest diumenge al Teatre-Auditori.

La Berta, l'Aida, l'Èlia, la Clàudia i la Laia han fet una visita a la planta de pediatria de l'hospital on han conegut els nens i nenes que hi estan ingressats. Les noies han cantat alguns dels seus temes més coneguts i han obsequiat els petits amb fotografies dedicades. La d'aquest dijous ha estat una tarda emotiva amb la mirada posada en el concert de comiat de diumenge. Ho ha explicat una de les components de la formació, la Berta.

Berta

Estem molt contentes de fer el nostre darrer concert a Sant Cugat perquè és com casa nostra.




L'activitat, organitzada pel Capio HGC en col·laboració amb el Teatre-Auditori, forma part del programa 'Uaal·la!' d'activitats familiars, del qual l'hospital és patrocinador. El cap de pediatria de l'hospital, Lluís Muñiz, ha valorat la visita de les fruites i ha desitjat molta sort a les noies davant la nova etapa que se'ls presenta.

Lluís Muñiz

Vull agraïr a les Macedònia el perdre una miqueta del seu temps per dedicar als malalts de l'hospital.




Grans i petits han gaudit amb la visita de les Macedònia, que ha aconseguit trencar la monotonia de les tardes a l'hospital.

Pares i nens

Ha estat molt 'guai' que m'hagin vingut a visitar . / Ha estat molt fantàstic. / Ha estat molt bé perquè les tardes a l'hospital es fan molt llargues. / Els nens que estan aquí necessiten una distracció.




El Teatre-Auditori acull aquest diumenge el concert de comiat d'aquesta generació de Macedònia en una vetllada que donarà pas a les noves fruites. La cita tindrà lloc a les sis de la tarda i ja té totes les localitats exhaurides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.