Sant Cugat acull un debat sobre la importància de la comunicació en l'art


  • Comparteix:

La Casa de Cultura acull l'acte

La Casa de Cultura acull l'acte

Debatre l'anàlisi de la comunicació a través de l'art del nostre país és l'objectiu del segon seminari 'Comunicació i Art', que té lloc aquest dissabte a les deu del matí a la Casa de Cultura. La trobada s'estructura al voltant de quatre taules rodones, on hi participaran ponents com l'artista Pep Pujol, l'historiador Domènec Miquel i l'economista Arcadi Oliveres.

El president de l'Associació Catalana d'Oratòria (ACO), Joan Panadès, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) la importància de la comunicació en el món de l'art.

Joan Panadès

L'artista ha de saber vendre's i explicar la seva obra.


Es tracta d'una iniciativa organitzada per l'ACO, juntament amb l'associació DELTA Gent Activa. La jornada comença a les deu del matí i s'allargarà fins a un quart d'una amb dues taules rodones, i a partir de les quatre de la tarda i fins a dos quarts de set n'hi haurà dues més. En totes les xerrades, els assistents tindran la possibilitat de participar i debatre amb els ponents. L'entrada és gratuïta però requereix inscripció prèvia a deltagentactiva@gmail.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.