La Coral l'Harmonia, guardonada amb el Premi Vila de Valldoreix


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una de les actuacions de la Coral l'Harmonia

Imatge d'arxiu d'una de les actuacions de la Coral l'Harmonia

L'Associació de Veïns Ca n'Enric La Miranda ha distingit la Coral l'Harmonia amb el Premi Vila de Valldoreix. La 3a edició del guardó ha premiat aquesta associació per la seva vinculació i compromís amb el territori al llarg dels seus 30 anys d'història. L'entrega del premi ha tingut lloc aquest divendres a la Nau de Cultura en el marc d'un sopar que ha aplegat el teixit social, associatiu i polític de Valldoreix en una vetllada amenitzada per The Green Californians.

Aquest guardó vol distingir personalitats o entitats que hagin destacat pel seu compromís amb el territori. I aquest ha estat el principal motiu pel qual l'Associació de Veïns Ca n'Enric La Miranda ha premiat la Coral l'Harmonia, que l'any passat va celebrar el seu 30è aniversari.

El president de la formació musical, Miquel Rejat, ha valorat així la significació del guardó moments abans de rebre el premi.

Miquel Rejat

És una gran satisfacció de reconeixement. L'any passat vam celebrar els 30 anys d'existència.


Aquest any, la convocatòria ha rebut vuit candidatures i ha comptat com a finalistes amb el doctor Josep Picó i l'entitat Cau amic. Tots ells han destacat que ser candidat és ja un premi i un orgull. Tot i així, finalment ha estat la Coral l'Harmonia la guanyadora. El president de l'Associació de Veïns Ca n'Enric La Miranda, Josep Maria Fe, ha explicat els motius.

Josep Maria Fe

Ha estat la votació més ajustada, però pesen molt els 30 anys de la coral.



Enguany, el premi arriba a la seva 3a edició, amb la qual l'organització dóna per consolidada la distinció. Tot i així, l'Associació de Veïns Ca n'Enric La Miranda vol que aquest guardó es converteixi en una iniciativa que aplegui tot el territori.

La vocal de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix Susanna Herrada ha avançat que el govern valldoreixenc està estudiant la proposta.

Susanna Herrada

S'ha parlat i s'està treballant. Seria bo organitzar-ho des de l'EMD amb el suport de l'associació.




La vetllada ha comptat amb un sopar i ha estat amenitzada per The Green Californians. A més, en aquesta ocasió el guardó s'ha renovat amb un nou disseny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.