L'ONCE reparteix 75.000 euros a Sant Cugat


  • Comparteix:

Butlleta d'un sorteig anterior de l'ONCE

Butlleta d'un sorteig anterior de l'ONCE

L'Organització Nacional de Cecs (ONCE) ha repartit 75.000 euros a Sant Cugat, en el sorteig d'aquest diumenge. Carmen Barja Penelas, amb el punt de venda al carrer Valldoreix cantonada amb Torrent d'en Xep, ha venut tres cupons premiats amb 25.000 euros cadascú, el que fa un total de 75.000 euros.

Sant Cugat pertany a l'agència administrativa de l'ONCE a Terrassa que presta serveis a 157 afiliats i compta amb 143 agents venedors dels productes de l'Organització.

La nostra ciutat ja ha resultat agraciada en el sorteig de l'Extra del Dia de la Mare, celebrat el primer diumenge de maig. Aurelio Colmenero Vioque, amb el punt de venda a la carretera Cerdanyola, va vendre llavors un cupó electrònic premiat amb 40.000 euros.

Durant el 2012, l'Organització ja ha repartit prop d'11 milions d'euros a Catalunya.

L'ONCE té més de 70.000 afiliats, genera gairebé 136.000 llocs de treball directes i indirectes a l'Estat espanyol -més de 112.000 dels quals estan ocupats per persones amb discapacitat- i té més de 21.000 venedors, tots amb discapacitat. A Catalunya són més de 10.000 els seus afiliats i el col·lectiu de l'ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones. A Catalunya la venda del cupó dóna ocupació a més de 3.000 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.