Les escoles i instituts de la ciutat uneixen esforços per l'aprenentatge i la voluntat pedagògica


  • Comparteix:

L'alcaldessa ha entregat diplomes als alumnes

L'alcaldessa ha entregat diplomes als alumnes

Ensenyar jardineria als més menuts, reciclar joguines i conèixer la cultura de Zimbabwe són alguns dels projectes 'Aprenentatge i Servei', en què han participat durant aquest curs els alumnes de diverses escoles i instituts de la ciutat. Durant un acte a l'ajuntament aquest dimecres, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha lliurat diplomes de reconeixement a tots els estudiants que han pres part en aquesta iniciativa, que busca lligar l'aprenentatge de noves tècniques i coneixements amb la vocació pedagògica i solidària.

Amb la coordinació del consistori, escoles i instituts de la ciutat han unit forces per dur a terme una sèrie de projectes voluntaris que han ajudat als alumnes a ampliar els seus coneixements i habilitats. Conesa ha remarcat que, a més, les activitats han servit per oferir un servei i fomentar la capacitat pedagògica dels estudiants.

Mercè Conesa

La formació que han rebut l'han hagut de transmetre a altres col·lectius.




Ajudar els alumnes més petits a estudiar, participar en jocs pedagògics o prendre cura d'un jardí han estat alguns dels 11 projectes 'Aprenentatge i servei' d'aquest curs. Ho han explicat alguns dels estudiants participants.

Alumnes

Hem hagut d'adaptar els continguts perquè els nens ho entenguessin. / Ens han organitzat activitats que no havíem fet mai.


Les iniciatives també han estat protagonitzades per la solidaritat i l'ecologia, amb projectes de reciclatge de joguines i de compostatge a l'escola, i han servit per conèixer d'altres països. La jornada de cloenda ha tingut lloc a la sala de plens de l'Ajuntament. L'alcaldessa i la regidora d'Educació, Esther Salat, han lliurat diplomes de reconeixement a tots els estudiants i professors que han participat en les activitats. Durant l'acte, la majoria dels docents han vestit samarretes de protesta contra les retallades en educació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.