El CPA enceta avui la celebració del 35è aniversari


  • Comparteix:

Celebració d'una anterior edició de l'aniversari

Celebració d'una anterior edició de l'aniversari

El Centro Popular Andaluz (CPA) obre aquest divendres al vespre les seves portes a tots els santcugatencs per celebrar els seus 35 anys de vida. L'entitat andalusa allargarà la festa fins dissabte en una celebració marcada per l'austeritat, obligada per la crisi actual, i que inclourà els tradicionals vi d'honor i 'potaje' andalús i les actuacions dels cossos de ball locals Los Girasoles i Las Malvalocas.

El president del CPA, Antonio Rodríguez, ha destacat que malgrat la bona salut de l'entitat, han optat per una celebració austera però 'digna'. Són declaracions d'arxiu a Cugat.cat.

Antonio Rodríguez

Els darrers tres anys hem fet els mateixos actes per la crisi. Tot i això, celebrarem la festa amb tota dignitat.




Els actes començaran a les vuit del vespre amb l'acte protocolari a l'auditori del CPA acompanyats de les autoritats municipals. Seguirà l'actuació de les agrupacions locals Los Girasoles i Las Malvalocas i es tancarà la jornada amb el vi d'honor per a tots els assistents.

Dissabte, a partir de dos quarts de tres de la tarda, està previst el dinar de germanor amb el tradicional 'potaje' andalús, obert a tothom que s'hi vulgui sumar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.