El CPA celebra un 35è aniversari marcat per l'austeritat i la pèrdua de socis

Celebració del 33è aniversari

Societat

Publicat el 25/mai/12 per Adrià Claramunt

El Centro Popular Andaluz (CPA) celebrarà el seu 35è aniversari amb una festa marcada per una crisi que ha provocat la pèrdua d'un 10% dels socis, segons el col·lectiu. El CPA centrarà la celebració divendres i dissabte del segon cap de setmana de juny i comptarà amb l'actuació del cos de ball del CPA, el tradicional vi d'honor i el dinar de germanor amb el 'potaje' andalús.

El president del CPA, Antonio Rodríguez, ha destacat la bona salut de l'entitat malgrat la recent pèrdua d'un 10% de la massa social. Aquesta circumstància deixa el CPA amb uns 260 socis en l'actualitat. Rodríguez ho ha atribuït a la crisi econòmica i ha explicat que, per aquest motiu, la celebració serà 'digna' però marcada per l'austeritat.

Antonio Rodríguez

Els darrers tres anys hem fet els mateixos actes per la crisi. Tot i això, celebrarem la festa amb tota dignitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Els actes començaran divendres a les vuit del vespre amb l'acte protocolari a l'auditori del CPA acompanyats de les autoritats municipals. Seguirà l'actuació de les agrupacions locals Girasoles i Malvalocas i es tancarà la jornada amb el vi d'honor per a tots els assistents.

Dissabte, a partir de dos quarts de tres de la tarda, està previst el dinar de germanor amb el tradicional 'potaje' andalús, obert a tothom que s'hi vulgui sumar.