Qguay obre el primer centre d'oci infantil de la ciutat per a nens de zero a 12 anys


  • Comparteix:

Qguay Park ofereix entreteniment amb base educativa

Qguay Park ofereix entreteniment amb base educativa

Fomentar l'aprenentatge i la diversió dels més petits alhora que es potencia la interacció amb els pares són els principals objectius de Qguay Park, el nou centre d'oci i entreteniment infantil per a nens dels quatre mesos als 12 anys. Amb unes instal·lacions de més de 800 metres quadrats, Qguay Park ofereix servei de guarderia, una zona de jocs interactiva, casals d'estiu, excursions i una cafeteria oberta matins i tardes.

Bar-cafeteria, zona lounge per a pares i fills, zona de jocs polivalents, servei de llar d'infants i un parc infantil són els diferents espais que es poden trobar al nou centre d'oci infantil de Sant Cugat, Qguay Park.

Jugant amb les inicials de la ciutat i les del seu creador, Qguay Park ofereix un ampli ventall d'activitats que tenen com a principal objectiu potenciar la relació entre pares i fills, sempre sota les màximes de seguretat i control. Així ho explica el seu fundador, Karl Quilichini.

Karl Quilichini

Volem mantenir, fomentar i potenciar la interacció entre pares i nens sota els valors de seguretat i control.




Ubicat a la plaça Unió, el centre ha obert les seves portes aquest divendres en un acte que ha comptat amb la participació de l'alcaldessa, Mercè Conesa. Conesa ha felicitat aquesta iniciativa d'emprenedoria en temps de crisi i ha destacat els valors que potencia el centre.

Mercè Conesa

Han procurat ser molt respectuosos amb la filosofia de la ciutat, que té en compte als més petits.



Qguay Park ofereix també servei d'esmorzars, dinars, migdiada i berenars, així com l'ús de sales polivalents per a diverses activitats. La utilització de polseres de polipropilè per identificar els nens i donar-los accés a les diferents zones és un altre dels elements més destacats d'aquest nou centre d'oci infantil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.