Sant Cugat celebra aquest cap de setmana les jornades 'Viure amb discapacitat, una realitat'


  • Comparteix:

La jornada està organitzada per l'Ajuntament i entitats locals

La jornada està organitzada per l'Ajuntament i entitats locals

Conèixer més de prop els problemes i necessitats de les persones amb discapacitats és l'objectiu de les jornades que es celebren aquest cap de setmana a la nostra ciutat dins el marc de l'Any Europeu de les Persones amb Minusvalideses. Sota el lema 'viure amb discapacitat, una realitat', l'ajuntament ha programat diverses activitats com taules rodones, xerrades o propostes esportives i culturals.

Les jornades començaran demà a l'escola municipal de música amb una taula rodona que permetrà conèixer l'experiència de persones amb discapacitats com per exemple l'actriu Glòria Rognoni, l'actor Martí Galindo o la santcugatenca Pepa Llunell, entre d'altres.

La presentació del concurs fotogràfic "Sant Cugat per a tothom?" completarà les propostes per al dissabte, mentre que diumenge, parc Ramon Barnils acollirà un espectacle de titelles i el gruix d'activitats esportives.

Segons ha explicar el regidor de Serveis Socials, l'objectiu del consistori és però anar molt més enllà i treballar al llarg de tot l'any i que la sensibilització no es quedi, només, en un sol dia:

Enric Tomàs

El que volem és defugir els actes puntuals i poder elaborar un pla d¡actuació continu que ens permeti sensibilitzar la ciutadania.


Tomàs ha explicat també que les entitats i l'Ajuntament han treballat colze a colze en l'organització d'aquestes jornades:

Enric Tomàs

Tot el que presentem s'ha fet amb la participació activa de les entitats del poble que tracten el tema i amb persones individuals.


Recordem que les jornades dedicades a les persones amb discapacitats han estat organitzades conjuntament per la regidoria de Serveis Socials i les entitats que treballen, dia a dia, amb les persones que pateixen alguna minusvalidesa. En aquest sentit hi col·laboren ATAM, el Centre Sant Medir, ASDI i el Taller Jeroni de Moragues.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.