30 santcugatencs opten al Premi de Treballs de Recerca de Batxillerat MVM


Temes relacionats

Aquest divendres finalitza el termini per participar al Premi MVM de Treballs de Recerca (23/feb/12)

Un treball sobre les distòpies s'endú el Premi Manuel Vázquez Montalbán (31/mai/11)


  • Comparteix:

Els guanyadors de l'any passat amb el jurat

Els guanyadors de l'any passat amb el jurat

El lliurament de la 7a edició del Premi de Treballs de Recerca de Batxillerat Manuel Vázquez Montalbán (MVM), organitzat per la Comissió del Memorial del mateix autor, té lloc aquest dijous. Una trentena d'alumnes santcugatencs han presentat els seus projectes que opten a sis guardons. El Casal de Joves de TorreBlanca acull l'esdeveniment a les set de la tarda.

Aquest guardó distingirà l'autor o autors del treball guanyador, però també es donaran quatre accèssits als autors dels treballs finalistes. D'altra banda, el Grup d'Estudis Locals (GEL) guardonarà amb el Premi Joan Auladell al millor treball de temàtica local.

Una de les finalitats d'aquest premi és mantenir viu el llegat intel·lectual i ètic de Manuel Vázquez Montalbán, promovent entre el jovent els valors que van formar la seva vida i la seva obra. Les AMPA, conjuntament amb els adherits al Memorial Manuel Vázquez Montalbán i l'Ajuntament, contribueixen a dotar el premi de 400 euros. També hi ha haurà un premi de 150 euros per a cadascun dels quatre finalistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.