Els Jocs Florals de la Gent Gran reivindiquen el talent d'aquest col·lectiu


  • Comparteix:

Un moment de l'acte de lliurament

Un moment de l'acte de lliurament

Els Jocs Florals de la Gent Gran de Sant Cugat, que reuneixen participants de tota la comarca, han celebrat la seva 30a edició reivindicant la importància dels més veterans a la societat, coincidint precisament amb l'Any europeu de l'Envelliment Actiu. La màxima distinció, la flor natural en català, ha estat per a la sòcia de la Llar d'Avis de la Parròquia Anna Maria Mateu per la seva poesia 'El meu Jordi'. El jurat ha repartit un total de vuit premis en l'acte de lliurament de guardons, que ha tingut lloc aquest dissabte a la Llar d'Avis de la Parròquia.

Un centenar de persones ha assistit a l'acte de lliurament de premis de la 30a edició dels Jocs Florals de la Gent Gran, que permet que els avis i àvies mostrin tot el seu talent. Ho explica la presidenta de la Llar d'Avis de la Parròquia, Sílvia Flury.

Sílvia Flury

Així animem la gent gran a seguir expressant i escrivint les seves emocions i desitjos en forma de poesia o narrativa.




La celebració de l'efemèride coincideix amb l'Any europeu de l'Envelliment Actiu, que vol promoure que la gent gran tingui un estil de vida saludable. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que iniciatives com els Jocs Florals ajuden en aquest objectiu.

Mercè Conesa

És important que les persones grans es mantinguin actives a nivell físic, però també intel·lectual, i aquests jocs són importants per això.





El concurs literari; organitzat per la Llar d'Avis de la Parròquia, el Centre de Dia i el Casal de Gent Gran Sant Cugat; ha rebut 64 propostes entre poesia i narrativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.