El festival 'Petits, grans, llibres!' torna amb empenta renovada


Temes relacionats

El festival 'Petits, grans, llibres!' torna amb empenta renovada (28/mai/12)

'Petits! Grans! Llibres' canvia d'ubicació i aterra al Claustre del Monestir (15/mai/12)

Les famílies, protagonistes del cap de setmana de Petits! Grans! Llibres! (19/mar/11)


  • Comparteix:

Esther Salat, a l'esquerra, i Verónica Bronstein han presentat l'activitat

Esther Salat, a l'esquerra, i Verónica Bronstein han presentat l'activitat

El festival 'Petits, Grans, Llibres!', organitzat per l'Institut de la Infància, arriba a la seva tercera edició a la ciutat. Professionals de l'educació podran participar en diferents espais dedicats a la formació, alhora que els més menuts gaudiran un any més de l'activitat del bosc de llibres. La iniciativa tindrà lloc la setmana vinent, entre dimecres i diumenge al Museu i als Jardins del Monestir.

Enguany, per primera vegada, el festival 'Petits, Grans, Llibres!' abandona el seu espai habitual a la Casa de Cultura per celebrar les seves activitats centrals al Monestir. El trasllat és fruit del conveni de col·laboració que l'associació va signar fa dues setmanes amb l'Ajuntament, amb l'objectiu de reforçar el suport a les famílies. Durant el proper any, el consistori cedirà espais a l'Institut i facilitarà la difusió de les seves iniciatives, a més de proporcionar-li una dotació de 6.000 euros que servirà sobretot per sufragar els 45.000 euros de despesa que suposa el festival.

La directora de la delegació local de l'Institut de la Infància, Verónica Bronstein, ha remarcat la força que l'entitat té a Sant Cugat i el suport que ha rebut per organitzar aquesta activitat.

Verónica Bronstein

Estem molt contents perquè notem que la ciutat s'ho estima.


La periodista Elisenda Roca, l'il·lustrador Miguel Gallardo i el 'manager' de l'associació Kid's Cluster, Antonio Naranjo, seran alguns dels ponents de les diferents taules de debat que s'organitzaran de dimecres a divendres de la setmana que ve al Museu. En aquest sentit, la regidora d'Educació, Esther Salat, ha remarcat la doble vessant educativa i experimental de la iniciativa.

Esther Salat

Es treballa perquè la infància tingui més reconeixement social i professional.


Durant el cap de setmana, el protagonisme serà per als més menuts, amb visites familiars a l'activitat del bosc de llibres. Tant el Claustre del Monestir com diferents restaurants i cafeteries acolliran aquest espai en què pares i fills podran aprendre i viure experiències plegats a través de la lectura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.