L'Ajuntament ofereix més de 155.000 euros per a projectes de cooperació i desenvolupament


  • Comparteix:

El Perú està contemplat com a prioritàri de cara les ajudes

El Perú està contemplat com a prioritàri de cara les ajudes

L'Ajuntament obre el termini perquè les entitats i associacions de Sant Cugat sol·licitin ajuts als projectes de cooperació i a les accions d'educació pel desenvolupament, amb un fons de més de 155.000 euros. Les sol·licituds es poden tramitar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) fins el penúltim divendres de juny.

Els projectes de cooperació poden ser anuals o bianuals i han d'intentar millorar els problemes originats per causes estructurals del país receptor. Les iniciatives han de fomentar i permetre l'autogestió de la població beneficiària, per tant, han de ser projectes que no creïn dependència econòmica i cultural.

El consistori valorarà que el projecte s'adeqüin a les àrees geogràfiques prioritàries: l'Amèrica Llatina, el Magrib, els països en reconstrucció post-conflicte i els països originaris de fluxos migratoris arribats a Sant Cugat. En aquest sentit, es contemplen l'Equador, Bolívia, el Marroc, Colòmbia, l'Argentina i el Perú.

Pel que fa a les accions d'educació pel desenvolupament, els projectes han de ser anuals i adreçats, com a mínim, a la població de la ciutat. Les iniciatives han de considerar una o més de les dimensions de l'educació pel desenvolupament, que són la sensibilització, la incidència política i la formació, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.