L'ETSAV, ocupada pels estudiants de manera indefinida


  • Comparteix:

L'assemblea d'estudiants de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) ha decidit acampar de forma indefinida a la facultat com a mostra de rebuig contra la decisió del govern d'augmentar les taxes universitàries un 60%. El estudiants, que estan rebent el suport i l'ajut del professorat, convoquen un referèndum aquest dimecres, entre les deu del matí i tres quarts de set de la tarda, per analitzar la possibilitat de no tancar les actes del curs.

Dijous passat, l'assemblea de l'ETSAV va decidir que, d'una manera indefinida, s'ocupés la facultat. Tot i això, les classes i exàmens s'estan duent a terme amb normalitat.

El membre de l'assemblea, anomenada Comunitat ETSAV, Iñaki González explica a Cugat.cat els motius de l'ocupació.

Iñaki González

Reivindiquem que no se'ns tregui el nostre dret d'estudiar en una universitat pública. La crisi econòmica no és culpa nostra.


González ha anunciat que l'acampada ocuparà la facultat indefinidament, fins i tot després de la finalització de les classes, el segon dilluns de juny.

L'acampada ha reunit més d'una vuitantena d'estudiants al llarg dels cinc dies des de l'inici de l'ocupació, i en les diferents assemblees s'ha arribat fins els 350 participants.

Durant aquest dimecres, tots els estudiants, personal docent i investigador (PDI) i personal administratiu i de serveis (PAS) podran votar en un referèndum per estimar la possibilitat de no tancar les actes del curs per impedir que el quadrimestre no acabi. Aquesta acció requereix l'ajut del professorat i el compromís de continuar les classes amb normalitat, tot i no enviar les actes dels exàmens a l'administració de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.