'La Vinya i el Vi a Collserola' acosta aquest diumenge el món vinícola


Temes relacionats

Un cicle d'activitats reviurà el llegat vitivinícola a Collserola (27/abr/12)

El Consorci del Parc de Collserola demana desprogramar els vials d'Enllaç i de Cornisa (25/abr/12)


  • Comparteix:

Cartell de les jornades / Font: Centre d'Informació del Parc de Collserola

Cartell de les jornades / Font: Centre d'Informació del Parc de Collserola

La 3a edició de les jornades 'La Vinya i el Vi a Collserola' arriba aquest diumenge a Can Coll amb activitats com passejades per les vinyes, visites guiades a les instal·lacions vinícoles, tallers on es podrà embotellar el vi de les darreres collites i també activitats per als més petits.

Can Coll obrirà les seves portes aquest diumenge al matí per oferir diferents activitats de l'entorn del vi i dels cellers. De les onze del matí fins dos quarts d'una del migdia s'organitzaran passejades guiades per la vinya i els entorns agrícoles, així com visites comentades als espais de la masia. Des de dos quarts d'onze del matí fins les dues de la tarda es faran els tallers 'Embotellem el vi de Can Coll' i 'Fes el teu vinagre', i per als més petits, també hi haurà tallers per crear etiquetes, dibuixar pàmpols i estampar amb motius vinícoles.

Totes les activitats són gratuïtes i no cal inscripció prèvia. El programa 'La Vinya i el Vi a Collserola', està impulsat pel parc de Collserola i els ajuntaments de Sant Cugat, Cerdanyola del Vallès, Sant Feliu de Llobregat i Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.