Tallers de curts i circ promouran la sensibilitat social entre els santcugatencs


Temes relacionats

Viu l'Estiu arriba aquest 2012 amb una oferta de 9.600 places ( 9/mai/12)


  • Comparteix:

Un dels tallers serà de curts

Un dels tallers serà de curts

Els santcugatencs es podran apuntar a un taller de curtmetratges i a un altre de circ en el marc del programa d'activitats 'Viu l'estiu'. Les activitats tenen l'objectiu de promoure la sensibilitat social entre el jovent. Les inscripcions es poden fer a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) i tenen un preu de 60 i 40 euros respectivament.

Els curtmetratges giraran al voltant de tres temes: la realitat de les persones amb discapacitat intel·lectual, el comerç just i el consum responsable. D'altra banda, el taller de circ crearà un petit espectacle per poder-lo presentar a la Festa Major de les Planes i a les entitats socials del municipi.

L'activitat de curtmetratges comptarà amb dos grups. El primer es durà a terme des del primer dilluns de juliol fins el segon divendres d'aquest mes i el segon serà des del tercer dilluns de juliol fins el quart divendres. El taller de circ tindrà lloc des del primer dilluns de juliol fins el quart divendres d'aquest mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.