Una exposició ajuda els ciutadans a conscienciar-se sobre els efectes nocius del tabac


Temes relacionats

'Els adults som model de conducta' vol prevenir els perjudicis del tabac en els nens santcugatencs (18/gen/12)


  • Comparteix:

La mostra es va inaugurar al gener al vestíbul de l'Ajuntament

La mostra es va inaugurar al gener al vestíbul de l'Ajuntament

Un estudi encarregat per l'Ajuntament constata que gairebé la meitat de persones que han visitat, durant el maig, la mostra 'Els adults som model de conducta' al CAP Turó de Can Mates han incrementat el seu grau de conscienciació sobre els efectes nocius que el tabac provoca als infants. La dada s'ha fet pública coincidint amb el Dia Mundial Sense Tabac que se celebra aquest dijous. La mostra produïda per Boehringer Ingelheim apel·la a la responsabilitat dels adults per evitar que els més petits es converteixin en fumadors passius.

L'estudi conclou que quasi la meitat de les 144 persones que han visitat la mostra al CAP Turó de Can Mates han après que el fum del tabac afecta els ulls, l'oïda, el nas, la gola i els pulmons dels nens i nenes que estan exposats al fum dels adults.

'Els adults som model de conducta' s'instal·larà ara al gimnàs municipal Eurofitness de la ZEM de la Rambla del Celler i al juliol es podrà veure a l'edifici de serveis Torre Blanca. Més tard farà un recorregut per diferents escoles de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.