TV3 busca talent a Sant Cugat


Temes relacionats

Platea ofereix als seus alumnes participar en un càsting d'arxiu de TV3 (29/mai/12)


  • Comparteix:

Moment del càsting

Moment del càsting

Un equip de càsting ha visitat els darrers dies els Tallers de Teatre Sílvia Servan i l'estudi de formació teatral Platea cercant nois i noies per a futurs projectes de TV3. Cugat.cat ha assistit a una d'aquestes proves on 80 joves dels Tallers de Teatre Sílvia Servan s'hi van presentar per intentar fer realitat les seves il·lusions. Mira aquest reportatge de Cugat tv

Cada any la productora de càsting que dirigeix Pep Armengol fa un assaig als alumnes de l'escola de teatre creada per Sílvia Servan. Són propostes que cerquen trobar nois i noies que després passaran als arxius de TV3 per, quan aquesta cadena necessiti actors, disposar de tot un ventall d'opcions.

Per els aspirants, aquesta és una oportunitat per portar la seva gran passió a la petita pantalla. Els professors dels tallers, de la seva banda, ho consideren una bona experiència per als alumnes. Així ho ha dit una de les responsables de l'escola Marta Uxan.

Marta Uxan

Han de treballar davant la càmera, és una experiència nova. I, si tenen sort, podran descobrir móns diferents com el cinema i la televisió.


La prova la duu a terme el director de càsting Pep Armengol que té una llarga trajectòria en aquest àmbit i ha estat un dels descobridors d'actors com Quim Gutiérrez o Blanca Suárez, entre d'altres. Pep Armengol explica què busquen en aquest tipus de prova.

Pep Armengol

El més important és que als nens els hi ha d'agradar. És un terreny molt delicat. Ho fem amb molta cura i ens hem d'assegurar que els agrada.




Una de les persones que ha seguit aquest camí es la santcugatenca Paula Jornet que es va presentar a aquest càsting ara fa tres anys i avui interpreta un dels personatges de la sèrie de TV3 'La Riera'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.