Comerços oberts fins a la mitjanit per celebrar la primera 'Nit en Blanc'


Temes relacionats

Les entitats comercials proposen compres fins a mitjanit amb l''Open night' i 'Nit en blanc' ( 2/mai/12)

Esther Gorchs: 'Volem que la gent surti de festa i compri' ( 2/mai/12)


  • Comparteix:

Cartell de la 'Nit en Blanc'

Cartell de la 'Nit en Blanc'

L'associació Sant Cugat Comerç (StC) organitza la seva primera 'Nit en Blanc' aquest dissabte. Amb la participació del sector de la restauració i diverses entitats locals, les botigues de la ciutat obriran les seves portes fins a la mitjanit per donar la benvinguda a l'estiu i incentivant les vendes.

Després d'una setmana d'activitats i promocions especials, els comerços de la ciutat tanquen la 'Setmana en Blanc' deixant les seves portes obertes fins a la mitjanit. La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu de la iniciativa és atraure clients que treballen fora de la ciutat i sovint no tenen ocasió de visitar les botigues.

Maite Pérez

Quan arriba la gent que treballa a Barcelona normalment ja ho troba tot tancat.








Des de les cinc de la tarda es duran a terme activitats molt diverses. A la plaça dels Quatre Cantons hi tindrà lloc un tour de bicicletes, una exhibició d'arts marcials i tallers d'imatge, artesania i targetes per als més menuts, a més d'actuacions musicals. D'altres focus d'atenció seran la plaça de Sant Pere, on hi haurà una exposició de cotxes antics i una marató de gintònics, i el carrer Major, amb una desfilada de moda de núvia. Segons Pérez, el juny és la temporada ideal per organitzar aquestes activitats.

Maite Pérez

La gent surt a passejar i ve de gust estar a les terrasses.



La primera entitat comercial local a obrir fins la mitjanit va ser l'Associació de Comerciants Centre Vila, seguint el model de les grans ciutats europees. Aquest dissabte serà el torn del comerços que pertanyen a Sant Cugat Comerç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.