Comerços oberts fins a la mitjanit per celebrar la primera 'Nit en Blanc'

Cartell de la 'Nit en Blanc'

Societat

Publicat el 2/jun/12 per Tamara Atienzar / Jon Sindreu

L'associació Sant Cugat Comerç (StC) organitza la seva primera 'Nit en Blanc' aquest dissabte. Amb la participació del sector de la restauració i diverses entitats locals, les botigues de la ciutat obriran les seves portes fins a la mitjanit per donar la benvinguda a l'estiu i incentivant les vendes.

Després d'una setmana d'activitats i promocions especials, els comerços de la ciutat tanquen la 'Setmana en Blanc' deixant les seves portes obertes fins a la mitjanit. La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu de la iniciativa és atraure clients que treballen fora de la ciutat i sovint no tenen ocasió de visitar les botigues.

Maite Pérez

Quan arriba la gent que treballa a Barcelona normalment ja ho troba tot tancat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio









Des de les cinc de la tarda es duran a terme activitats molt diverses. A la plaça dels Quatre Cantons hi tindrà lloc un tour de bicicletes, una exhibició d'arts marcials i tallers d'imatge, artesania i targetes per als més menuts, a més d'actuacions musicals. D'altres focus d'atenció seran la plaça de Sant Pere, on hi haurà una exposició de cotxes antics i una marató de gintònics, i el carrer Major, amb una desfilada de moda de núvia. Segons Pérez, el juny és la temporada ideal per organitzar aquestes activitats.

Maite Pérez

La gent surt a passejar i ve de gust estar a les terrasses.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La primera entitat comercial local a obrir fins la mitjanit va ser l'Associació de Comerciants Centre Vila, seguint el model de les grans ciutats europees. Aquest dissabte serà el torn del comerços que pertanyen a Sant Cugat Comerç.