Comença la campanya per combatre el mosquit tigre


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha engegat la campanya de prevenció i control del mosquit tigre a la ciutat amb l'objectiu de minimitzar la presència d'aquest insecte originari del sud-est asiàtic. Un any més personal municipal farà visites casa per casa a les zones de la ciutat que presenten els focus més actius de reproducció d'aquest insecte com són Mira-sol, Valldoreix, la Floresta, les Planes i Can Barata. Les mesures preventives contra el mosquit tigre passen, un any més, per evitar l'acumulació d'aigua estancada als habitatges de la ciutat.

L'objectiu de la campanya és conscienciar i sensibilitzar la ciutadania perquè apliqui les màximes mesures preventives que pugin ajudar en la prevenció i el control de l'expansió d'aquest insecte a la ciutat. Les mesures consisteixen, entre d'altres, a tractar l'aigua de les piscines, evitar que s'acumuli aigua de forma estancada, i canviar l'aigua dels abeuradors dels animals domèstics.

Cal tenir en compte que el 90% del focus del mosquit tigre són els jardins de les cases particulars. Per aquest motiu un any més l'Ajuntament té previst fer prop de 2.000 visites a aquelles zones on s'ha estudiat que el mosquit tigre té una presència més gran com són Mira-sol, Valldoreix, la Floresta, les Planes i Can Barata. Al centre, les accions es concentraran a Coll Favà, Sant Domènec, Can Trabal i l'Eixample Sud.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.