La comissaria de la Policia Local tanca la matinada de dijous per la 'indisposició' dels agents del torn de nit

L'Ajuntament explica en un comunicat que per culpa de les vacances de Nadal i les baixes per Covid no van poder cobrir les baixes


  • Comparteix:

Instantània de la comissaria tancada / Foto: Twitter del PP Sant Cugat

Instantània de la comissaria tancada / Foto: Twitter del PP Sant Cugat

La comissaria de la Policia Local de Sant Cugat, ubicada a la plaça de la Vila, ha estat tancada durant unes hores de la matinada de dijous a divendres (de 1.30 h a 5 h). El motiu ha sigut, segons un comunicat de premsa de l'Ajuntament, la indisposició a última hora dels agents del torn de nit, que no es van poder cobrir per sistema ordinari per culpa de les baixes per la Covid-19 i els torns festius de Nadal. 'No hi havia cap agent disponible per cobrir les baixes sobrevingudes', afirma el comunicat. Tot i això, en el mateix escrit l'alcaldessa, Mireia Ingla, garanteix que durant la nit de Cap d'Any la comissaria estarà oberta amb els efectius previstos per garantir el servei d'una nit com aquesta.

El cas ha sortit a la llum per una crítica del Partit Popular Sant Cugat a través de les xarxes socials, que ha fet que l'Ajuntament respongués amb una nota de premsa. Des del consistori, han assegurat també que durant el tancament de la comissaria es van seguir en tot moment els protocols del Departament d'Interior, i que el servei va ser assumit durant aquell període pels Mossos d'Esquadra. Al telèfon d'emergències del 112 també estaven informats de la incidència.

Reunió amb els sindicats policials
Coincidint amb el tancament de la comissaria la matinada de dimarts, aquest divendres ha tingut lloc una reunió "programada amb anterioritat" entre l'equip de govern i el sindicat SIP-FEPOL, majoritari al cos policial. L'alcaldessa s'ha compromès a tractar, durant el mes de gener, els temes que els treballadors han posat sobre la taula. Entre aquesta hi ha la demanda d'un suport per al departament de Recursos Humans, la reposició del 100% de la plantilla cada cop que es produeixi una baixa i l'homogeneïtzació de les hores extres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.