La nova seu del Club Muntanyenc Sant Cugat serà realitat d'aquí un any


  • Comparteix:

Recoder i Castanyer han presidit l'acte de col·locació de la primera pedra.

Recoder i Castanyer han presidit l'acte de col·locació de la primera pedra.

La nova seu del CMSC podria ser una realitat d'aquí a un any, coincidint amb el 60è aniversari de l'entitat. Així ho ha anunciat el president del club a l'acte de col.locació de la primera pedra de l'edifici que es construirà a la rambla del Celler, en uns terrenys de 1.500 metres quadrats cedits per l'Ajuntament per 50 anys. El cost de les obres, que aixecaran un local de 3 plantes, és d'un milió d'euros.

Després de 6 anys d'espera, els 2.300 socis del Club Muntanyenc podran veure la nova seu a finals de l'any vinent si les obres avancen al ritme previst. El local, que triplicarà l'espai de la seu actual, tindrà una primera planta amb cafeteria i recepció, i uns vestidors al soterrani. Les intal.lacions han reservat per a la primera planta la sala polivalent, la sala d'exposicions i la biblioteca; mentre que el segon pis acollirà els espais de les 8 seccions del club.

El nou local de l'entitat també comptarà amb un rocòdrom de 200 metres quadrats, on es podran fer competicions a nivell internacional. Tot plegat, un somni que, aviat, es podrà fer realitat amb la col.laboració dels socis del club, segons el president de l'entitat, Narcís Castanyer:

Narcís Castanyer

Estem en un punt de no retorn. Tindrem la nova seu d'aquí a un any


L'edifici es construirà a la rambla del Celler, just al costat d'on està previst que es faci el nou consistori. Un ajuntament que ha participat de forma notable en el projecte, amb la cessió dels 1.500 metres quadrats que ocuparà el club per un període de 50 anys.

L'alcalde Lluís Recoder no s'ha arriscat a posar data d'inauguració de la nova seu de l'entitat. No obstant, l'alcalde ha assegurat que el club ha vist recompensada, finalment, la contribució que ha realitzat per a la ciutat:

Lluís Recoder

El CMSC és més que un club perquè té un llarg passat vinculat a la història de Sant Cugat


La construcció del nou local del CMSC té un cost d'un milió d'euros. Caixa Terrassa ha finançat un 65% del pressupost, mentre que la resta l'han aportat els socis de l'entitat. Els arquitectes del projecte han tingut clar, des del principi, que la inversió realitzada va destinada a la creació d'un gran punt de trobada. Escoltem Carles Puig:

Carles Puig

Quan van dissenyar la nova seu del CMSC vam pensar en un espai que fos un punt de trobada de la població


L'acte de col.locació de la primera pedra del nou CMSC ha reunit unes dues-centes persones. La trobada ha comptat amb les actuacions del grup d'animació 'Els llunàtics i la pruna', la coral del Club Muntanyenc, el cantant Ignasi Roda i l'actriu Dolors Vilarasau, que ha llegit un poema dedicat a l'entitat santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.