Mossos i Policia Local unifiquen les xarxes de comunicacions


Temes relacionats

Mossos d'Esquadra i Policia Local treballen ara amb el mateix sistema de comunicació i gestió ( 1/feb/11)


  • Comparteix:

La xarxa millorarà la comunicació entre els dos cossos policials

La xarxa millorarà la comunicació entre els dos cossos policials

Les Policies Locals de la Regió Metropolitana Nord, entre elles la de Sant Cugat, podran compartir informació en temps real amb els Mossos d'Esquadra a través de la xarxa RESCAT a partir del dilluns de la setmana que ve. Això suposarà una major coordinació operativa en aquelles actuacions que impliquin la participació conjunta i una resposta més eficient als ciutadans.

La xarxa RESCAT és un sistema de comunicació pensat per a l'activació i la interacció dels cossos de seguretat en situacions d'emergència al nostre país. Es tracta d'una eina estable i permanent que s'activa en cas d'emergència, garantint una comunicació sense talls i fent que tots els cossos de seguretat estiguin coordinats.

Mossos i Policies Locals compartiran, a través de la xarxa, dos canals de comunicació. Un per comunicar i alertar dels fets greus que es puguin donar a la regió policial, i un segon canal obert a aquelles policies locals que no disposen de sala de comandament. Aquests cossos municipals podran comunicar-se directament amb la Sala Regional de Comandament del cos de Mossos d'Esquadra per demanar informació sobre persones i vehicles o per sol·licitar un suport urgent en situacions de perill.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.