Sant Cugat se suma a l'acord de l'ACM per reduir despesa en energia elèctrica


Temes relacionats

Sant Cugat dóna a conéixer les iniciatives d'estalvi d'aigua a Vitòria dins una trobada d'economia verda (11/mai/12)

Sant Cugat, pionera en la reducció de gasos contaminants (21/mar/12)


  • Comparteix:

L'Ajuntament és un dels edificis inclosos en l'acord

L'Ajuntament és un dels edificis inclosos en l'acord

L'equip de govern ha acordat aquest dimarts l'adhesió a l'acord marc de l'Associació Catalana de Municipis (ACM) pel subministrament d'energia elèctrica als edificis municipals. L'objectiu d'aquest procés és aconseguir un estalvi econòmic gràcies a la contractació centralitzada de serveis que ofereix l'entitat municipalista. D'aquesta manera, l'Ajuntament s'estalviarà la realització de concursos i les despeses que comporten diversos tràmits.

Amb aquest acord, l'Ajuntament pagarà un preu fix per l'energia durant la vigència del contracte. El pacte contempla el subministrament d'energia elèctrica de baixa tensió de més de 10 quilowatts (kW) a tots els edificis municipals i de mitja tensió a les instal·lacions municipals i la zona esportiva municipal de La Guinardera.

L'acord marc de l'ACM és un instrument per possibilitar la contractació centralitzada del subministrament d'energia elèctrica a les entitats locals de Catalunya. Aquesta licitació pretén oferir millors condicions econòmiques i avantatges als municipis perquè puguin reduir la seva despesa de manera eficient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.