Sant Cugat se suma a l'acord de l'ACM per reduir despesa en energia elèctrica

L'Ajuntament és un dels edificis inclosos en l'acord

Societat

Publicat el 5/jun/12 per Mikel Vilalta

L'equip de govern ha acordat aquest dimarts l'adhesió a l'acord marc de l'Associació Catalana de Municipis (ACM) pel subministrament d'energia elèctrica als edificis municipals. L'objectiu d'aquest procés és aconseguir un estalvi econòmic gràcies a la contractació centralitzada de serveis que ofereix l'entitat municipalista. D'aquesta manera, l'Ajuntament s'estalviarà la realització de concursos i les despeses que comporten diversos tràmits.

Amb aquest acord, l'Ajuntament pagarà un preu fix per l'energia durant la vigència del contracte. El pacte contempla el subministrament d'energia elèctrica de baixa tensió de més de 10 quilowatts (kW) a tots els edificis municipals i de mitja tensió a les instal·lacions municipals i la zona esportiva municipal de La Guinardera.

L'acord marc de l'ACM és un instrument per possibilitar la contractació centralitzada del subministrament d'energia elèctrica a les entitats locals de Catalunya. Aquesta licitació pretén oferir millors condicions econòmiques i avantatges als municipis perquè puguin reduir la seva despesa de manera eficient.