El web de l'Ajuntament, el que té més eines de participació per seguir el pla de govern


  • Comparteix:

La pàgina web de l'Ajuntament de Sant Cugat és la més ben valorada

La pàgina web de l'Ajuntament de Sant Cugat és la més ben valorada

Santcugat.cat és el web municipal més ben valorat en un estudi sobre webs d'ajuntaments de ciutats d'entre 50.000 i 100.000 habitants que constata que només el 38% ofereixen eines de participació per seguir el pla de govern. Aquesta és una de les conclusions de l'Informe sobre les Bones Pràctiques de la Comunicació Pública als Municipis Catalans elaborat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

L'estudi conclou que en el 92% dels municipis els ciutadans disposen d'eines als webs corporatius per comunicar incidències de la via pública, queixes o suggeriments i que hi ha un desequilibri entre les informacions sobre l'alcalde i la resta de membres del govern i representants d'altres forces polítiques. A més, gairebé tots els consistoris informen sobre el pla de govern i altres eines de planificació, però només el 38% disposen d'eines de participació per fer seguiment del pla de govern.

A partir de 41 indicadors per avaluar els webs municipals, el de Sant Cugat és el que ha obtingut millor nota amb el 76% dels indicadors valorats positivament, seguits dels de Rubí i Mollet del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.