Ja es coneixen els admesos a les escoles bressol municipals


  • Comparteix:

Escola bressol municipal Gargot / Font: Xtec.cat

Escola bressol municipal Gargot / Font: Xtec.cat

Ja es poden consultar les llistes d'admesos a les escoles bressol de titularitat municipal. L'assignació de places es pot consultar al taulell d'anuncis de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'ajuntament i dels districtes, als mateixos centres educatius o bé trucant al Servei Municipal d'Escolarització (SME). El termini per matricular-se s'obre entre el 18 i 21 d'aquest mes ambdós dies inclosos. En total, s'han adjudicat 322 places entre les 491 demandes que s'han fet.

També s'ha fet públic la llista d'espera. Aquí s'estableix l'ordre pel qual s'accedirà a les places que quedin vacants si els admesos no fan efectiva la matriculació.

Les dues llistes es poden consultar en les diferents seus de l'OAC, a les mateixes escoles bressol o bé trucant a l'ajuntament, al 93.565.70.00, i demanant pel Servei Municipal d'Escolarització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.