'Petits, grans, llibres!' afronta els nous reptes de l'educació


Temes relacionats

La 3a edició de 'Petits, grans, llibres!' arriba a la ciutat avui ( 6/jun/12)


  • Comparteix:

El festival 'Petits, Grans, Llibres!' s'ha inaugurat aquest dimecres en un acte al Claustre del Monestir on una vintena de persones han assistit a una taula rodona sobre els nous reptes de l'educació i la seva relació amb la tecnologia. D'aquesta manera, s'ha donat el tret de sortida a un seguit d'activitats que s'allargaran fins divendres i serviran per debatre aspectes relacionats amb la pedagogia i la literatura infantil. Durant el cap de setmana, les activitats i jocs per a nens i nenes prendran el protagonisme.

La periodista Elisenda Roca ha apadrinat el projecte, i ha estat l'encarregada d'encapçalar la presentació del festival i la primera taula rodona del cicle de debats. Malgrat la forta irrupció de la tecnologia entre els infants, la comunicadora ha llençat un missatge d'optimisme respecte al futur de la lectura.

Elisenda Roca

És difícil en una època en què tot s'aconsegueix amb un clic, però a la llarga ja llegiran.




De la seva banda, la directora de la delegació local de l'Institut de la Infància, Verónica Bronstein, ha explicat que enguany s'ha volgut separar més clarament les activitats formatives per a adults del bosc de llibres, que els nens podran visitar durant el cap de setmana.

Verónica Bronstein

És un fòrum de formació permanent sobre aspectes del desenvolupament infantil.


Bronstein també ha destacat que nombrosos professionals en educació infantil d'arreu de l'Estat espanyol hi assistiran durant els propers dies. En aquest sentit, ha agraït que la iniciativa s'hagi pogut desplaçar a un entorn tan emblemàtic com el monestir. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ho ha justificat per la gran importància que té la infància a la ciutat.

Susanna Pellicer

Des de l'Ajuntament hem de donar suport al festival perquè tenim una part de població infantil molt important.



La propera trobada serà aquest dijous a les deu del matí, amb la projecció de la pel·lícula 'Maria i jo' i activitats de formació sobre l'educació emocional i sexual dels més menuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.