Les inquietuds econòmiques es tradueixen en més vendes de caixes fortes


Temes relacionats

Creix la demanda de caixes fortes per por a una possible fallida d'entitats d'estalvis (15/oct/08)

El volum de negoci d'Auxvyd incrementa un 30% en el 2006 (29/des/06)

La venda de sistemes de seguretat es dispara a Sant Cugat a causa de la psicosi dels robatoris (30/mai/06)


  • Comparteix:

Les caixes fortes es veuen com alternativa als bancs / Font: Wikimedia.org

Les caixes fortes es veuen com alternativa als bancs / Font: Wikimedia.org

La venda de caixes fortes ha crescut a la ciutat en paral·lel a la incertesa que envolta els bancs fruit de la difícil situació de moltes entitats financeres de l'Estat espanyol. Com a exemple del fenomen, l'empresa santcugatenca dedicada als sistemes de seguretat Aux Vyd Domotics ha facturat el segon trimestre d'enguany un 20% més que el mateix període de l'any passat. El gerent de la companyia, Jordi Simó, ha explicat a Cugat.cat que s'està facturant a nivells similars als anys del 'boom' de la construcció.

Els recents escàndols que han afectat diferents entitats financeres de l'Estat espanyol han creat dubtes sobre la solvència d'aquestes corporacions i ha provocat que amplis sectors de la societat es plantegin la conveniència de dipositar els seus estalvis als bancs espanyols. Això ha fet que guardar els diners a casa sigui una opció cada vegada més estesa.

El gerent de la companyia santcugatenca Aux Vyd Domotics, Jordi Simó, ha explicat a Cugat.cat que si el fort creixement detectat entre el 2005 i el 2006 estava relacionat amb la construcció, ara s'ha de relacionar amb les inquietuds socials respecte l'economia. A més, afegeix que en moltes converses amb clients ha sortit la paraula 'corralito'.

Jordi Simó

Si al 2005 i 2006 teníem un creixement relacionat amb la construcció i estem al mateix nivell està relacionat amb noves inquietuds. He escoltat moltes vegades la paraula 'corralito'.


La companyia ha registrat en aquests dos primers trimestres un augment de facturació en relació als tres anys anteriors. Simó detalla que en relació amb el primer trimestre del 2009 han doblat les vendes i que comparat amb els segons tres mesos estan en xifres similars. Respecte al 2010, la facturació ha crescut un 25% i pel que fa a l'any passat l'increment ha estat del 20%.

Jordi Simó

Hem doblat vendes en relació al primer trimestre 2009, el segon estem igual. Respecte el 2010 tenim un 25% més de facturació i en relació al 2011 facturat un 20%.


D'altra banda, aquesta empresa ha explicat que des de l'esclat de la crisi econòmica, el 2007, la venda de sistemes de seguretat s'ha mantingut, tot i amb alts i baixos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.